Click Sini

Thursday, November 10, 2011

Baby Ngences

Assalam

Qaid dah nak masuk setahun hujung bulan ni tapi tengok la air liuh dia tu non stop okey. Agaknye bape lame yer kejadian tak di ingini bole berhenti. kesian lahai tengok dia sampai kena pakai bib manjang. Kalau tak lencun baju dia tau.

Tak caya korang tengok gambar-gambar ni




Paling teruk sampai tilam pon basah sebab lelehan dia...


Siapa ada cara nak kasi stop?? Dah macam-macam kasi dia makan kot la kenan mase pregnant tak dapat makan tapi nan adoo stop nye. Tah ye tah tak fakta tu pon kita tak tahu.

**Hero leleh saya**

7 comments:

farhanna said...

org tua2 ckp.. ni sebab ibu time pregnant x dpt ape yg dia mngidam kn tu... hehehehhe tp x tau la btl o x...

MaZNi PutERi said...

ce check. ke dia sakit tekak ke. my baby pun aritu cmtu gak. skali tgk ada tonsil...

rDnA said...

Ms pregnantkan qaid dulu ada tak dapat yg diidamkan kot.cer try bagi makan makanan tu..wallahualam.opah dina yg ckp mcm tu sebab tgk cicit dia meleleh je air liur

aisha said...

sama la dgn aufa.. ada org kata, bila gi umah org, gi dapur curik skit garam dia pastu calitkan kat mulut baby.. usah la amik byk, just mcm 2,3 butir garam cenggitu..
nak buat kat org, sampai udah lupa sbb gi umah org tak teringat nk gi dapur nyer..

Noli said...

alahaii comeynyee..leleh2 pon still comey...
nnt dh besar lg sikit xleleh la..hihi

Luv like this.... said...

farhanna-da buat da tp tgok la hsilnye..huhu

mazni-haaa..btol ke??klu tonsil msti skit kan??tp tgok dia ok jerr.sesekali esok mesti p cek..thank

rdna-xtau ape lg x dpt mkn.rase sume dah mkn dah..hehe

noli-thanks!!ni la mat leleh.harap2 da besar skit x leleh cmni

amaniammar said...

salam kenal..

bg pendapat saya tiada kena mengena dgn x dpt pe yg diidamkan...
mungkin psal pertumbuhan gigi baru nak tumbuh je...ye la ..mna nak control kegatalan gusi lg...
nnti lelama hilang le..
my lil' qiqi pun still air liur meleleh walau usia dah 1thn 9bln..
mereka x leh nk control lelehan...
xpe..pakaikan bip je...+ standby kain lap muka..uhuhuhuh...