Click Sini

Wednesday, September 28, 2011

WW

Assalam

Mama Luv You More :)

Monday, September 26, 2011

Demam Fareeda Is Everywhere

Assalam

Hiksss....saya dapat sehelai.Thank you En penaja @ en suami

Thursday, September 15, 2011

Pok Amai-Amai Qaid

Assalam

Tengok video budak kemaruk pok amai-amai tapi dapat record kejap je

video

Wednesday, September 14, 2011

Hanif DJ ERA Dapat Baby Boy

Assalam




Congrats to Hanif & Wife yang dapat baby boy semalam petang. Nama sedap --> Tuah Khaliff

Aku kan pendengar ERA yang tegar jadinye selalu dengar update dari Hanif pasal pregnancy wife dia. Seronoknye wife dia & baby dapat liputan meluas dari Team ERA lelagi RIUH Pagi Di Era.

**Baby shomel**


Thursday, September 8, 2011

Parut Hitam Yang Degil

Assalam


Korang nampak tak scar hitam2 tu?? Camne nak kasi hilang?? Tak macho la anak mumy klu camni.Sian dia...salu kena paksa pkai baju lengan panjang & seluar panjang.


Kebanyakan ni adalah gegetan cinta sang nyamuk & semut. Nak guna Sebamed Doc cakap tak membantu sangat untuk hilangkan kesan2 degil ni. Sebamaed untuk prevent bole la katenya.





**Cer Share sikit momies y pernah face problem camni**

Tuesday, September 6, 2011

Salam Lebaran

Assalam

Fuhhh...lame nye tak menulis. Macam dah tak bape nak reti sangat nak mencoret dekat blog tersayang ni. Ampun kemalasan melanda jiwa dan raga.

Macam mane raya korang sekalian? Raya aku macam biasa-biasa gak cume istemewa nye dah bawak Qaid beraya sekali. Walaupon extra penat tapi hepi raya bertiga dah tahun ni.

Nanti sambung bebel lagi. Sekarang nak katam blog anda anda dan anda semua dulu.



Akhir kata dari kami anak beranak....




**Salam Lebaran buat semua. Ampun maaf dipinta sekiranya ada coretan yang mengguris perasaan kalian...Selamat Hari Raya**