Click Sini

Friday, February 12, 2010

Santai Bride n Groom

Salam All

Sudah mahu cuti panjang.mula bercti jumaat ni smpai khamis dpn.sah2 pastu liat nk p keje lps cti pnjang.

Cuti ni la nak pulun mcm2 keje utk big day aku.diam x diam tgl beberape mngu je lg my big day...weeeee wooooo tkut oo

Kepada sume y bakal berkahwin pd mngu kasih syng ni diucapkn selamt pengantin baru..y bertunang juga esp kwn kolej sy Ainil dan juga Areyen "selamat bertunang" yer kawan2 n selamat bercti kepada sume

Untuk tatapan, sila la nikmatinya.jgn smpai termuntah!!

href="http://2.bp.blogspot.com/_3QvLIc8A2Hc/S3TVRif1vVI/AAAAAAAAAFA/RM5u_Jty_LI/s1600-h/Foto+Nik0n+282.jpg">









**Pic credit to Tuan Hakim Wazir...my beloved fren y sudi mlayan kegedikan kamiorng.Tq juga To Ms Qistina for the shirt (hnye kita2 jek yg tau kisah nye kan Qis)...layan**

Wednesday, February 10, 2010

Weekend lepas

salam All


Gambar pembuka cerita.Mjlis perkahwinan rakan kolej wan Aisyah dan Rashidi.Sememang nya meriah tp tema ku telah dicilok oleh ini pengantin..wakakaka!adat la tue

Kami beramai2 telah menghiruk pikukkan majlis ini pengantin.biasa la kalau geng kaki kutuk da bercmpur cmni la jadinya.mcm budak kecik memasing walhal ade y dah nk jd bapak org.

kebiasannye y melepak bersama2 cume muke ni je.mgkin y lain tu terlalu bz dgn life dorang.masing2 pon da ade commitment.so y team ni je la y selalu sporting utk join mjlis2 gathering ni.

Pengantin cantik sgt (memang dia cntik pon),pelamin sweet...overall mjlis nmpak perfect.aku plk y risau tngu mjlis aku esok.tah leh jadi perfect ke tak!!adat la kalau lobang here n there, nobody is perfect right.


last but not least..............

**lepas tu ada acara gedix santai di dataran dan juga di kedai kopi...untill next show**