Click Sini

Friday, April 29, 2011

Tetibe Rasa Nak Jalan Langkawi

As Salam

Mungkin akan ke Langkawi (kalau jadi) esok. Tetibe plak, plan asalnye ke Arau pickup barang adik aku y maha banyak tu after bertapa di UiTM Arau 3 tahun balik tu y nak singgah ke Langkawi.

Plan asalnye lagi patut kesana tengah bulan ni tapi tetibe plk en suami ada kursus tu kena pergi minggu ni...satu ape pon x ready ni wehh!!

Jadinye nak mintak jasa baik korang y dah pernah ke Langkawi...ada contact2 no Hotel ke, chalet ke y ala-ala budget!!tulun la panjang-panjang ke saya.

Tq in advance yer....

Last but not least.......presenting en qaid botak


Model Beannie Hat...RM 16+Postage Fee

Wednesday, April 27, 2011

W W



Monday, April 25, 2011

Clearance Sale: CK Rompers At Rm 35

As Salam



CK ROMPERS 3-6 M






Clearance Sale RM 35 Only



(not including postage)






**Tinggal msg di comment @ sms sy 012-9793643**



Wednesday, April 20, 2011

Bape Beanie Hat Only At RM16+ Free Postage

As Salam Semua








Comel kan hat ni.

Saya nak buat jualan penghabisan stock ye mumy2 semua. Sesuai utk baby sampai 3 tahun camtu

Jom cek kaler yang tinggal yer mumy2 sekalian.








Grey ----> 1 Unit







Red -----> 2 Unit (1 unit Sold), (1 unit booked)







Dark Blue --> 1 Unit







Ocean Blue --> 1 Unit







Pink ----> 1 unit







Orange --> 1 unit














Normal price RM 15



































Harga RM 16 FREE POSTAGE























**nak order tinggal comment yer mumy2 semua....or sms me at 012-9793643**








Saham Bank Rakyat...Kita Mesti Pilih

As Salam


Korang2 semua...sory lambat nak share pasal saham bank rakyat. dah bukak untuk jualan hampir 2 minggu. Rasa-rasanye masih ada lagi baki kot, bole la cuba walk in ke mana2 bank rakyat.

Info en hubby, dividen declare selalu bulan 2 and last year punya dividen 15% tau..so sape2 yang nak cuba kaedah saving selain ASB bola la jugak try beli saham bank rakyat. Minimum pembelian adalah RM 500. Sesiapa yang tak pernah beli saham lagi tambah RM 5 yer. Bukan setiap tahun Bank Rakyat buka untuk jualan umum tau. Beberapa tahun sekali tau.

**So apalagi..serbu la bank rakyat y terdekat, Bank pilihan anda**

Tuesday, April 19, 2011

EX5 Motor Year 2008 For Sale

As Salam

Hai semua....

Sy nak jual motor.Harga bole runding. Detail macam kat bawah yer

- HONDA EX5

- Tahun 2008

- Harga 2800

- Condition Ok, Free Excident

- Sebab jual...beli motor baru lorrr!!hehe

**iklan macam ini pon bole yer**

Monday, April 18, 2011

Impian Kalau Menjadi Suri Rumah

As Salam Rasa nak menjadi seorang suri rumah tangga sepenuh masa la... Tapi disamping tu nak jugak carik sesuatu y bole menjana pendapatan. Dah fikir keje2 yang bole dibuat dekat rumah -Belajar menjahit -Belajar baking -Belajar makeup **Hurrmmm...kalau dok rumah maka camane plak impian nak sambung belajar??ce cite ce cite Pn Farhana **

Tuesday, April 12, 2011

Perut Buncit Tambah Buncit

As salam Baca blog Nurul tadi dengan ISU PERUT BUNCIT......tetibe plak teringat dengan teguran suami En suami : Awak...pakai seluar memang perut dah nampak la..hehehe (gelak mengejek) Aku : Saje la kan carik pasal....belikan seluar baru!!lantas ku piat2 telinga en suami, kalau ikut kan hati nak kasi putus jer Dah tau isu sensitif lagi mau cakap. Terasa la aku...buncit ni pon sebab anak dia la duduk 9 bulan dalam ni kan sayang Qaid. Aku rasa ini pon salah satu dilema ibu2 lepas bersalin, nak dapat perut y selim melim cam dulu x dapat la kot. Tetambah y semulajadi debab cam aku ni kan lagi la...lipatan tu semakin bertambah2 okey. Semalam try la pakai seluar girdle tapi tak selesa pulak plus di bahagian jahitan tu macam ada rasa ngilu. Tak berani nak pakai lagi hari ni Korang2 semua camne??? **Gigih sapu losyen mustajab..harap2 la mustajab!!!hahaha**

Monday, April 11, 2011

BS Oh BS

Assalam Kawan-kawan sekalian..... Saya tengah bersedih hati sebab BS Qaid sudah confirm mahu resign hujung bulan ni. Alasan.... Tak cukup masa. **Huhuhuhuhu**

Friday, April 1, 2011

Qaid 4 Bulan 2 Hari


As Salam

En Gebu Qaid Sewaktu Majlis Aqiqah...


Qaid dah berusia 4 Bulan 2 hari. Masih cube-cube untuk meniarap tapi berjaya sekali jer. Lebih nye kitaorang tolong tolak kan!!hehe...ni tak adil Qaid, kena cube lagi ye sayang


Sepanjang 4 bulan kelahiran dia, minggu ni merupakan minggu ujian buat kami berdua. Mula-mula demam lepas tu bersambung plak selsema dengan batuk...tido malam merengek-rengek...sian nye awak Qaid.


**Ngantuk...daaa dulu**