Click Sini

Monday, August 1, 2011

8 Bulan

Assalam


Qaid & Mama

Cepatnye masa berjalan..Qaid da 8 bulan tido sama-sama papa & mama. Jadi anak papa & mama yang sangatt behave. Mama & papa sayang Qaid.

Make it short, progress sepanjang 8 bulan Qaid

- Belum tumbuh gigi lagi....lambat sikit tang ni kot

- Hebat meniti tangga sekarang

- Dah ada gaya-gaya nak berdiri..salu letak dlm playpen dia lepas2 tangan dia pastu kedebuk jatuh dia sengih2 sendri. Kerusi adalah tempat feveret dia berdiri-diri.

- Bab makan tak cerewet...makan saje ape orang suap!!Durian pon dia layan...camni ni la anak mama, hantu durian!!ngeee

- TAK SUKA duduk dalam walker...uwaaaa!! Y ni payah sikit nak handle. Dia suka bebas

- Hot Spot adalah dapur...Kalau hilang dari pandangan cube cek kat dapor, adalah dia dekat sana, tengah baring-baring la, main-main semut la, berdiri depan peti ais la..macam-macam!!

- Pandai berbunyi-bunyi siap ajuk-ajuk bunyi yang orang lain bunyikan. Kekadang lawan-lawan bunyi siapa paling kuat bunyi.

Ada lagi beberapa tapi cukup la ni...kang list banyak-banyak kata nak nunjuk-nunjuk plak. Cukup la ni, ramadhan tak baik bersangka buruk. Sia-sia je puasa menahan lapar dahaga tapii..opsss lari topik plak.

Di kesempatan ini saya mohon supaya diampunkan dosa-dosa saya.Yang tak tersenghaja atau secara senghaja. Semoga ramadhan kali ini lebih baik dari y lepas & selamat berpuasa semua

**Ikhlas dari kami sekeluarga**

2 comments:

AiniL Hawa said...

so sweet abg qaid.... suka tgk dia sengih2... hihihi :)

Luv like this.... said...

senggih seluas y bole :)