Click Sini

Friday, April 29, 2011

Tetibe Rasa Nak Jalan Langkawi

As Salam

Mungkin akan ke Langkawi (kalau jadi) esok. Tetibe plak, plan asalnye ke Arau pickup barang adik aku y maha banyak tu after bertapa di UiTM Arau 3 tahun balik tu y nak singgah ke Langkawi.

Plan asalnye lagi patut kesana tengah bulan ni tapi tetibe plk en suami ada kursus tu kena pergi minggu ni...satu ape pon x ready ni wehh!!

Jadinye nak mintak jasa baik korang y dah pernah ke Langkawi...ada contact2 no Hotel ke, chalet ke y ala-ala budget!!tulun la panjang-panjang ke saya.

Tq in advance yer....

Last but not least.......presenting en qaid botak


Model Beannie Hat...RM 16+Postage Fee

4 comments:

Peri PiA said...

comel nya ;)

ha'ah,tibe rase nak pg lps bace n3 ni...mase utk memujuk hihi

nadeera said...

bulatnyer mata qaid..pernah g langkawi tapi semuanyer booking dekat firefly..hahahah tak membantu betul saya nie..

mun said...

eh comelnya qaid.....

k|ree said...

comel nye qaid...

tak dpt membantu walaupun masa belajar kat UUM...senang je nak ke sana..hehehe...

dun worry..kat sana senang je nak cari apa2...