Click Sini

Thursday, December 2, 2010

Kisah Malam Jumaat

Salam All

~~Tajuk bikin kontroversi~~

Aishh...xde mase lagi nak citer pasal kisah saya terberanak awal tue. Baby okey x kuat meragam sangat cume aku jek y dah terasa bisa-bisa sakit tue. Ni pon sebab semua dah tido tapi mata aku ni tak mau pejam2 lagi maka update la sikit-sikit.

Tapi citer tnpa gmbar cam x bes jek (alasan je tue) haha...ampun kawan2. Tp kisah aku pendek je kot,xde second chapter so akan update sekali harung je la. Letak gmbar baby sekali baru bes kan kawan2 semua....akhir kata take care semua mumy2 n bakal mumy sekalian yer....i sudah jadi mumy, not mumy 2 b lagi..haha (jokes okey..jgn terasa hati plk)

**KHIDMAT MASYARAKAT......susu masih xde,camne eh nak kasi susu ada,dah kasi bb suck tp still xde pape lagi..sian bb,takut lame lame nanti dia dok lekat dgn FM je...bantu la sy**

7 comments:

izzatiM said...

salam.
saje blogwalking.
feel free to visit my blogshop. kedaicikzati.blogspot.com
btw. thanks ya..

.:Mrs. Engineer:. said...

g urut lh dear... :)

sharEna said...

urut la dear. kite dulu hari ke-5 baru betul2 keluar. itu pon lepas di urut. sakit oo urut tue..huk huk..tp demi baby tahankan jelah. cari org urut breast tu ok!

k|ree said...

Salam...
tahniah dear...
dah try mak bidan urut...?
jgn putus asa...cuba try pump...or sua je kat mulut baby...suh dia try menyusu...my sis dulu pun, amik masa 3 hari utk kuarkan susu...before nak susukan or pump...tuam ngan towel panas dlu ke...selamat mencuba..dan jgn putus asa...chaiyok chaiyok...

Amy-Wan said...

sama macam kes amy..tp amy dlu sbb lmbt urut..so jgn ikut mcm amy ok..pdl tukang urut cpt..lps urut susu akan melimpah2.. =)) kalau x..nanti lama2 kering macam amy ni..dah tpaksa pakai FM..sedey!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah dah dapat baby

♥ dak pink said...

dah besalin ye? tahniah