Click Sini

Tuesday, November 30, 2010

Syukur....

Salam All


Just quick update.....



Gebder : baby boy
Time : kul 2 22 pm tadi
Hospital UMRA....operation wehh!!!
EDD 16hb tapi arini dia dah mntak nak kluar

**Nt la kt citer panjang2...skng tgh layan sakit sebab ubat bius dah abis da**

11 comments:

♥ sha ♥ said...

wawawa congrates!! cam x caye je kan ^_^
'huu tetiba rasa saspen

sharEna said...

congrats & welcome to parenthood =) tak sangka pulak dah bersalin. cepat ek? anyway selamat berpantang =B

nadeera said...

alhamdulillah :-) selamat juga..baby tak sabar nak kuar jumpa mama n papa dia.

mun said...

eh..dah bersalin yeee....tahniah awk....jg diri n baby elok2....selamat berpantang

k|ree said...

tahniah dear...dah agak dah..sbb ada rasa perasaan awak nak bersalin...huhuh...selamat berpantang...
jaga diri dear...:)

Cik Shu said...

congrats. Alhamdulillah baby dan emak selamat. later share with us the experience and take care ya.

aisha said...

hey... dah beranak??? mana boleh!!!! kita patut together2.. nape leh kuar awal nih? mana leh... alaaa... tak leh trima kenyataan.. tak aci.. tak aci.. anyway, congrate awak.. long story please.. camne awak leh terkeluar dulu ni...padan la lama dah tak update.. dah mcm rasa awak beranak jer....cpeat update...tak aci nyer.. buat saya debar jugak nih..

Mrs.aisheiteru said...

congrats dear :) smoga smuanya baik2 yer. take care mummy!

.:Mrs. Engineer:. said...

congrates again dear...

Luv like this.... said...

tq 2 all...later kt citer psl labour room n ve experiance

rDnA said...

terkjut gak bla bc tgk2 dh bersalin..congrate yer.baby tak sbr nk jmpa mama & papa dia..nnt update k cmner bleh trbersalin awal ni