Click Sini

Tuesday, October 26, 2010

Tak Suka Ari Nie


Salam All

Arini dalam mood yang sangat-sangatttttttt tak bes..

B.A.D.M.O.O.D



Kenapa???Ingat nak jadi momy yang cool salu tapi kekadang enviroment keje ni memaksa terpaksa dipaksa...sume ayat-ayat terpaksa la buat aku jadi tak cool!!



Ditambah lagi dengan bengkak kaki y tetiba besar sampai kasut / selipar kat ofis tak muat seketika...Nasib bawak minyak panas, boleh lumur-lumur sikit kat kaki.



Sakit belakang y menyucuk-nyucuk pedih....owh!!!derita nya ari ni



Perut saya sakit lorr...nape eh??2-3 ari ni perasan sakit perut datang biler bangun tido pastu sambung sampai ke ofis...sudah mahu keluar ke ini anak?? Jangan dulu yer sayang...ikut date okey!!



**Maka tiada entry y nak dishare bersama!! Harap esok akan lebih baik dari hari ini**

6 comments:

Hanis MY said...

huhu take care ye dear, pun tatau u baper bulan dah hopefully eviting goes smoothly...

mun said...

nape nie awk..pg2 lagi dah bad mood....tenang ok...psl bengkak kaki jgn sapu minyk panas bnyk sgt..bhya tau...skt blakang tue pown jgn sapu minyk panas sgt tau......

Luv like this.... said...

Hanis-lagi sebulan lebih tukar tittle mak!!thank dear..u pon take care kat sane okey :)

mun-ari ni dah ok..ni citer smlm!!tak leh sapu eh??sy salu gak sapu cream y doc kasi tuh..dah lumur2 pastu wrap dgn soak kunun2 kasi berkesan..harap2 xde pape la yer!!pasni sapu sikit2 je :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

pembawakan budak kot dear....
hehheheh...bnyk2 sabar eh

Lizzie Yasmin said...

alo sian nye... pertukaran hormon yang tak stabil kot.. too yang asyik moody jer.. be cool k.. baby tue saja nk bermanja2 kot.. that y, asyik wat hal...

Luv like this.... said...

yanie-xde nye kes bawak2 budak!!ni kes hangin dengan bos y req tah pape tah..hu hu!!

Lizzie Yasmin-thank 4 drop by here..hormon tukar?ye la kot kn!!baby nak mnja2 tp mumy dia x layan sb dpt bos y x cool..hu hu!!