Click Sini

Thursday, October 28, 2010

Checkup & W/house Sale

Salam All

Tobat aku nak minum nescafe lagi...gara-gara minum nescafe maybe sebelum check-up semalam buat darah aku naik tinggi. Nurse pon tak pasti sebab musabab darah aku boleh naik tinggi camtu, biler dia tanya-tanya baru aku teringat y aku ada minum nescafe SAHAJA pagi tu sebelum pergi checkup.

Merasa la dok bertapa dekat klinik kesihatan tu 2 jam untuk pastikan tekanan darah tue betul-betul tinggi atau sebaliknya. 2 kali ambil tekanan darah result 130/90..over the border!! Nasib la kali ketiga turun 120/80 dan boleh balik. Kalau tak, confirm hari ni kena datang balik ambil tekanan dan sila la ready beg untuk ke GH nurse tu kate.

Nurse suruh banyak-banyak rehat sebab kaki ada bengkak sikit tapi ini momy sangat degil...depan Nurse kata okey tapi masuk je dalam kereta dah terpikir idea sopping dekat warehouse sale stadium Melawati Shah Alam. Start semalam sampai ahad ni. Macam-macam brand ada tapi for baby apparel sangat limited cuma ada brand tollyjoy jek tapi ternyata sangat berbaloi-baloi. Sempat jugak la sopping sikit-sikit untuk baby.

**Walaupon GUESS handbeg sale smpai 40%-60% ternyata baju baby jugak y sumbat dalam beg sopping..hu hu**

4 comments:

fiszah_pjo said...

hi there..pasal warehouse sales tu, berbaloi2 tak klu g??rasa cam nk g jugak membeli2 h/bg ni..guess sale up to 60% ker?cun tak ?

Luv like this.... said...

fiszah_pjo- nak kata berbaloi2 sgt tu tidak la sb standard la w/h sale jual barang2 y dah outodate sikit tapi 4 me still worth it klu nak membeli buat koleksi...nak kate cun2 sgt tu x pasti la nak ckp..4 me so-so saje la!!hi hi

Lizzie Yasmin said...

ops.. shopping lagi.. banyakkan rehat lar... walaupun nafsu shopping sedang menggila..

Luv like this.... said...

lizzie-ayohhh!!x bole tahan lor diri lor!!insyallah stop dulu..sambung balik 13&14 nov..harap2 dah baik la kaki ni..he he