Click Sini

Thursday, October 21, 2010

Sape Nak Hadiah Free Dari Paris?

Salam All
Eifel Tower Give Away

1st time join contest/giveaway dan telah di tag oleh Yanie. Tq yerr. Sedang merajinkan diri untuk membuat entry ini.

Nak join senang jer..

Mari ramai-ramai click kat blog Tuan Empunya contest nih. Senang jer syarat-syarat penyertaan contest nih

1. Jadi Follower.

2. Buat entry pasal giveaway nih.

3.Jgn lupa letakan gambar giveaway ni kat side bar blog korang & tingalkan jejak kat blog tuan empunya contest okey.

4. Tag 3 orang kawan untuk sama-sama memeriahkan contest nih.

Kree

Marina

Rdna

Kalau ada rezeki menang kira rezeki baby la..nak p ke PARIS tue tah tahun2 biler la kan.

2 comments:

NURUL said...

nak nak nak hehehe

Luv like this.... said...

nurul-mahu ke??jus follow the instruction okey...:)

jom2 kita memeriahkan contest nih