Click Sini

Friday, October 15, 2010

Entry Jiwang Untuk En Suami

SALAM ALL
Chenta Hati ku





Tomorrow is Hubby's special day...Alhamdulilah.Sudah tua rupenya sayang orang nih..Sejak 2 menjak nih en. suami banyak touching kn hati aku







en. suami : awk tabung org kat ofis x bole bukak la??



aku: haa..awk ada tabung ke??letak kat ofis??



en suami : letak dlm drawer knci, hmpir2 nak penuh dah..sok dah penuh hantar kat counter suh kire



aku:speechless...(malu weh, laki aku ada tabung, aku nan ado??)







aku : sok nak beranak kat mane awk??p serdang je la @ sg. buloh jek



en suami : jauh tue..nt beranak dlm keta cmne?kt carik area shah alam jek..



aku : awk tau bape riban kena spend klu nk ke private??atleast 5k..ado?



en suami : insyallah...lain la klu terpksa jugak kena p Gov sb ada case



aku : terdiam...(nangis syahdu dlm hati)







en suami : awk org tukar turn kutu bln 10 nih tau!!



aku :lorr..nape??kan sedang elok time raye dpt kutu..bole sopping bla..bla..bla



en suami : bole kt sopping tok baby bulan 10 nih.harap kt gaji tkut x ckup jek!!



aku :owhhh...(malu sendri weh!!dia penting kn baby dia dari diri sendri)







**Maaf..aku ter'emo' sikit pastu hapdet jiwang2 pasal laki sendri...sumpah xde niat nak show off ye kawan**



5 comments:

Peri PiA said...

sweet sugguh hubby anda :)

♥ sha ♥ said...

laki2 kita ni mmg sgt sweet and x terjangka kan kadang2 ^_^

rDnA said...

soooo sweet...kdg2 para2 suami ni dia nak ckp direct xtercakap tp bila dia buat benda2 gini touching kan??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alahai....sweet nyer...dia menabung n main kutu...hehehe....

kita yg perempuan pun tak mcm diorang kan...hehehhe....✿

.:Mrs. Engineer:. said...

waa...sgt terharu bce entry ni... :)