Click Sini

Thursday, October 14, 2010

Digital Camera

Salam All

Suami saya bercita-cita sudah mahu grab this camera....

Canon 1000D KIT EFS 18-55mm..refer sini
Tak ade hangin,tak ada ribut tetiba plak terbekenan dengan gadget nih.Aku seperti mahu pengsan bile dia cakap siap dah survey harga lagi.Seperti confirmed je bunyi nye nak beli walhal bergambar bukan suke pon.Ape motif nak beli??Lain la aku nih..memang bercita-cita nak beli tp tah zaman bile-bile la kan baru dapat.
**Tak terkata lah...he he**




7 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wahh...nanti ada gambaQ yg chantek2 la lepas nih hehehhee ♥

Luv like this.... said...

yani-kalau jadi beli...huk huk!!

cu734ngel said...

hehehe tu mesti nak mek gambar baby nanti tu..maklum la..gambar lebih jelas and sharp..pastuh snap pon cepat..i ada satu set camera neh...ehehehe motif?anak2 dari comey jadi comot kalau guna camera biasa...slr neh laju snap pics.

antalya said...

yur hubby excited nk amik pics ank yg bakal lahir tu.mcm my hubby la.dh ada ank dia excited beli camera camni.beli la mmg berbaloi.gambo cantik

Luv like this.... said...

cu734angel-dari comot ke syomel eh??tgok ur kids sgt adorable lorr!x perlu camera cmni ..he he

antalya-salu capture pic mya gune camera nih eh??harap2 klu beli sok berbaloi2 la

cu734ngel said...

berbaloi-baloi

NURUL said...

nurul lbh suka nikon dr canon tp lecturer uitm ckp canon gmbr lagi cantik dr nikon. tp adik nurul yg amik course ni koleksi kamera dia semua nikon. tgk pd org kot farhana suka nikon or canon kan?