Click Sini

Monday, October 18, 2010

20102010

SALAM ALL

Jumpa lagi di isnin y indah...saje nak kasi mind set aku berubah dari isnin y blur ke isnin y indah.Tak ada citer actually tapi nak share dengan korang y aku tersangatttt la tak sabar nak tunggu rabu nih, 20102010 nsib appoitment masa bukan pukul 2010 yerr!!

Ada apa???

Aku ada date dengan Vission Colleage untuk scan 3D/4D..harus la eksited kan??Tapi kan, perasaan sedikit gusar+gembira+macam-macam perasan bercampur baur.Ye la,1st time weh dpt tengok chenta hati.Dan kalau la masa scan tue dijalankan, dorang dapat detect kekurangan fizikal pada bayi, macamane la perasan aku n suami...nauzubillah!! Bukan semua orang bernasib baik tapi aku cuma berharap dan terus berdoa agar ALLAH mengurniakan aku zuriat y soleh dan soleha, sempurna fizikal dan mental


**Doakan aku kawan-kawan**

7 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

insyaALLAH sume akan ok...amin... :)

Luv like this.... said...

thank awk...:)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semoga di permudahkan segala urusan...amin....
=)

Luv like this.... said...

insyallah..thank yanie :)

rDnA said...

dna pun ada plan nak gi vision college tu nk buat 3d scan.sbb ada video skli..tp tak tau la bla nak buat.nnt dah gi bgtau ek..bleh tau camner prosedur

Luv like this.... said...

rdna-amik no ni, nt bole call tok appoitment.
03-78038300

macam sy mase call mase tu dah 28weks++ dah so dia bg date available adalh esok.skrang ni dah msuk 31weks!!orang kate mase terbaik adalh sekitar 27-29 weks.cube call awal tok set appoitment.

NURUL said...

dulu nurul buat di UMRA sek 13 rm100 lbh tak silap nurul