Click Sini

Friday, October 29, 2010

Darah Tinggi Ke Aku??

Salam All

Hujung-hujung kehamilan pulak penyakit datang, baru jek dapat call dari Nurse KK yang salalu saya p checkup tu suruh datang selasa ini nak refer dekat Doc sebab BP saya ada naik tu kan.

Sekarang saya jadi seram-seram sejuk nih...kemungkinan warded / bersalin awal adalah sangat tinggi yer kawan-kawan. Alamak...!!

**Harap-harap tak ada apa-apa la yer..please pray 4 me**

8 comments:

k|ree said...

aiyo...take care dear...cmne nak turun kan darah tue...?ada cara lain tak...?

Luv like this.... said...

k|ree-tah la!!pk2 byk nanti tambah naik dorang kata tp asik terpikir je...SEDIH!!

-yani- said...

sy hari tu start masuk minggu 32, darah tibe2 ternaik.. tak tahu lah pasal apa ntah nak naik.. huhu.. pastu doc bg ubat darah tinggi.. doc ckp by weeks 38 dh kn bersalin..

tapi awk jgn risau sgt ek.. insya allah mana tahu.. hari tu jek kot awk punye darah tertinggi sikit..okay..

Luv like this.... said...

yani-harap2 camtu la!!awk pon tau kan risiko2 mumy org y ada darah tinggi ni kn??

rDnA said...

knp bleh jd camtu??emmm jgn fikir bnyk2 sgt tau.jgn mkn masin2..moga2 darah tu xnaik dh

NURUL said...

time nurul mengandung dulu kurang darah pulak. selalu makan kerang n hati ayam doc suruh tambah darah

k|ree said...

takpe...byk kan berdoa ye...tp,mmg orang kata..jgn pikir sgt...tya member ofis..klu stress sgt..mmg leh kena darah tinggi...rileks ye dear... :)

Luv like this.... said...

rdna-makan masin kurang sebab mak saya mask type jawa..mnis2 gitu!!harap esok second check xde ape2 la

Nurul-awal2 dlu pon kurang darah tp lame2 makin ok HB tu!!lain orang, lain penyakit nye kan nurul..

k|ree-sedang merileks kan diri!!hu hu