Click Sini

Thursday, January 14, 2010

Citer pasal kad

Kad Kad Kad


Sedih tang kad...klu nk awl buln feb ada xtra cas!!rugi rugi...ape nk buat!baru terkedek2 nk tempah kad!dah tau kn date awk tu ramai y kawen sb cuti sek..

ank cine mkn pengat
sndri mau igt la...

hua hua hua

dah pusing2 2 kedai tp memang kad kawen agk mhal kn.nak y murah skit tp x cntik sgt la,agk simple..simple sgt pon nt segan nak kasi.belum lg nt kena buat kad lain y extra special tok bakal FIL (en bob punye ayah ialah sidang kg melekek melaka) so nk x nak carik la kad y biasa2 tp x la simple sgt.klu lekat riben2 bgai sok cntik la dia kut.

kad aku tu kategori kad budget tp disebabkn cas super duper urgent (rm 250 cas dia) maka jd la mhal..niat dihati nk amik kaler hitam tp hsrat terpksa dibantutkn sb cmpur upah cas tu leh cecah 1k...gilorr!!bg aku y budget ni x mampu la.biasa2 sudah la jnji hati ikhlas nak mengundag!!at last aku berjaya gak menahan diri dari membeli ape y aku nak...tp smpai skng ni rase x puas hati!!klu x cmpur cas tu memang dpt la kad idaman hitam aku tu...huhuhu!!bersyukur la

**kad aku amik dekat kadkahwinku kajang**

2 comments:

keem...... Jalanku masih panjang said...

heheh...
anak minang balik langat..
sendiri mau ingat.. hahaha

takper2.. tu semua dugaan..
aku doakan semua perkara yang ko lakukan menjelang perkahwinan ko.. semua berjalan dengan lancar.. amin

Luv like this.... said...

thnx akeem..semoga allah mendengar doa2 ko tu!!siyes serabut but i'm hepi also..

d question is...ko tu ank minang ke???wakakaka