Click Sini

Tuesday, January 12, 2010

Oppss...update

SALAM.....

Giler ahh...tu ayt Aizat bile dinobatkn sbgai juara.Tahniah.bes jugak lagu tu.puitis.Lame tak menghapdate citer sb mls nak menaip.biasa la aku kan.ari ni plak terajin mood nak menaip sb esok sy cti..yeay yeay yeay

Ok..since mjlis kawen insyallah dlm 2 bulan lg aku dah ade la skit movement.X tau la tercepat ke terlambat.Mane y besar2 aku nak settle awl2.mksud aku y besar2 adalah duitnye y besar...hehe :)

Alhamdulilah bab hantaran dah settle bg en bob.Bagi side aku plak cume tgal handbeg je la nk kena beli.ni kes terpakai awl!so lpas ni wallet n handbeg adalah tidak sedondon gitu..kalu punye rezeki lebih nak carik brand lain.x mau pakai guess la sb dorang kate aku beli y fake punye...ape kes??tgok besi la wehh..shining tau.tnjuk resit kot baru ko puas hati.mls nk lyan..jeles la tu boifren dia x belikn cmtu!!wakaka...

Tang andam side aku da book da.
photografer pon.aku gune khidmat http://www.faziartwork.blogspot.com/.
Bedroom set aku da smpai.Kena beli tilam baru la plk..
Kad sok pg nk p tgok.tgok dkat kadkahwinku.com
Khemah lom call tnye
door gift pon x settle lg.baru beli beg 150 pcs tok fmily melaka n kawan y dtg la.nak special doorgift jumpe aku k!!xde special pon cume tambah bunge telur dgn 1 perhiasan y belum lg beli pon...hehe
Persingahan family bob pon belum carik lg
DJ pon x carik lg

Kena usaha lg ni.bnyak x settle ni.list ats ni sume gune aku nye duit.mak aku support mkn.aku tambah lah skit2.giler ko...aku y nk kwen mak aku plk y kena kuar belanje.

Kat melaka dah book mak andam n en samrais photografer.duit makan pon dah bg kakak dia smpan dulu.xnak susah kn family sgt.sian org tua tu.Kat melaka pon

Nak tau tak...mase dtg butik SBA dkt hulu bertam tu dia suh trs fitting baju mne y berkenan.

PERTAMA KALI.....spechless ok(kwn2 facebook msti tau status ni)mcm x sngka dah aku nak kwen.mula la emo lelagi biler tgok en bob i pkai 1 sut baju pengantin tu..giler ahh!!x tau la nak ckp camne rase tu.x terungkap beb!!haisshh

Ape lagi yer...ade ke y tertinggal!!wahai wifey sekalian tolong la remind ape y tertinggal.Dah dulu yerr.smbung next N3 tah zaman2 biler aku update.tgok kerajinan haku...daaaa

**esok aku bercuti...uruskn wali hakim utk prosiding mahkamah.ada mjlis sulh sekali sok lepas submit borang.harap semuanya berjalan lancar.Walau dlm hati sebenarnya aku nak berwalikan abah aku...huk huk huk**

1 comment:

fikaryna said...

dah okaey tuh..all d best ya!