Click Sini

Monday, January 18, 2010

OP Booked

Salam

Presentation by Samrais.my OP untuk mjlis resep di Melaka.


pic y aku suke smpai biler2....by Sam rais

asalnye saje jek tnye2 sb aku mcm dpt merasakn ini OP mesti mhal..then bile dia frwrd kn package dia terkedu gak..kire ok la kan!!msih mampu walau lari skit dri budget tp disebabkn aku nk jugakkkk...makanya ini lah dia OP sy di melaka esok!!

**sy suke...mahu tgok lebih sila la lawat FP dia eh**

2 comments:

fikaryna said...

mmg lawa..congrats dah setel lagi 1 hal beso utk keje kawen..huhu..

Luv like this.... said...

Fikaryna-Tq.memang lega sesangat.tau x mcm marathon dibuatnye gara2 Sam rais open booking date tu..fuhh lega sesangat bile da book