Click Sini

Wednesday, May 20, 2009

update marathon...

lately ni mls giler nk update blogg....gara2 ngantuk di ofis.tiap mlm aku aku tdo lmbt skng ni..sibuk hias hntaran y tah pape tah konsepnya....rasenya cam x cntik lgsung la...camne ni??aku nak tepek gmbar kat cni nk mntak opinion korang p sony G900 aku ni tah pape plak.x bole plak dwnload.software not detect!!ape ke hal....


aku da dpt bedsheet jean perry kaler peach....thx to Fizz y bg info sale JJ.JJ xde sale pon...y ni pon hmpir terlepas pandang sb xde pon menunjukn tanda2 sale gitu...nsib la aku terpandang tag kaler merah (selalu JJ sale kalu kaler merah tu 70%)tu pon da time nak blik...ku tarik en bob dgn pantas untuk pastikn ape y aku lihat tu betul....akhirnya jean perry peach england embriodery style ku smbar...bnyk lagi y cntik n sweet p budget aku memang nk crik y bwk 2 rat jek..klu ade rezeki time kwen sok beli lg 1...kalau la ade rezeki!


bju tunang my aunty da pass kt aku...tu dia perpel dark lace...huhu!meriah ko ngn segla mcm beads...thx Cik ha!tgh nk crik tailor..ade ke org nk buat dlm mase y suntuk ni..pelamin mini angan ku masih lom berjahit lagi...kaler black n white!


pastu aku terpikir....sunguh la ceria mjlis ku nanti..warna warni..baju perpel dok ats pelamin black n white..hantaran my side pink plak.nsib tak nek bilik...blik peach ngn cadar peach n lagsir putih+merah...huhu da cam ape jerrr....

2 comments:

Dayu said...

baru lah namanya pesta warna
sama lah kite farah
umah dah macam2 kaler ada
balun je lah

kang kalau satu akler je..nmpak tak best lak

Luv like this.... said...

layankn je Dayu..Kalu poket nye tebal suke2 hati leh tukar kn kaler y kita mau..hehe

ayt dayu last sekali tu menyedapkn ati skit...x kisah la pe org nk ckp