Click Sini

Thursday, May 21, 2009

aku sentap k ngn statement ko wahai kawan...

Aku da antor kain bju 2nang p tailor.aku decide wat bju kurung moden jek ngn kain flair..x tau la cmne upenya.i mentioned b4 bju tu was sponsor by my Aunty..bg aku nice la sgt bju tu since i know my auty tu cmne dia dgn fabric...org senang mkcik aku y sorang ni!!

Aku p ngn kawan aku...tetibe ade sorang kak andam tu dtg hntr kain gak kot dia bebelek kain aku..


Kak andam : cntik...bli kat Euro Moda ke??
Aku : x sure la kak sb aunty y sponsor..
kwn aku : eehh..kain camni murah la,kat Nilai tu melambak kain camni siap ngn baju laki free,mcm2 kaler ade...



aku sentap k ngn statement ko wahai kawan!!!!....x perlu la ko mention camtu sekali.igt kain tu x standard ke dok Euro Moda..jgn la ckp cmtu wehh...aku wat muke toye jek sb mls la argue ke pe!aku hrgai pemberian ikhlas mkcik aku tu.bg aku cntik da lace tu.lembut x kejung la cam kain lace y aku pena pegang b4..ape kamu mau ckp itu hak kamu ok.

**nt da siap aku publish yer gmbr bju tu**

2 comments:

keem...... kisah liku-liku kehidupan said...

kureng tull.. sapa la kutuk ko tu.. meh aku sepak kepala orang tu...

Luv like this.... said...

ko berani ke nak sepak wahai En akeem....??