Click Sini

Thursday, November 3, 2011

Annual Dinner

Assalam

Sabtu lepas company buat Annual Dinner. Ini 1st time dinner yang betul-betul macam dinner. Selalunya dinner lepas Chinese New Year. Itupun antara HQ dengan retail yang dekat. Kira Klang Valley Area la. So this time besar-besaran punya dinner. Semua branch Sabah Sarawak pon join. masa ni la berkenal-kenalan antara satu sama lain. Selalu cakap dalam telefon je kali ni face 2 face.

Makan macam tak best sangat tapi ok la kot. Kata makanan paling mahal tapi hampeh je rasanye. Vanue adalah di Sunway Resort & Spa Hotel. Luck draw kalau dekat companay aku ni memang best kot sebab semua akan dapat cume beza dapat duit ke hadiah. Grand prize tiket ke jepun. Iphone Ipad no 2 & 3 and paling lowest cash Rm 50. Ok la kan






Well nak tahu ape kita dapat tak..meh scroll skit

*
*
*
*
*
*

Samsung Galaxy Ace menjadi miliku...Top 20 punya hadiah. Kena beratur atas pentas. Alhamdulilah rezeki ALLAH nak kasi.

**So tak payah nak pening-pening kepala fikir pasal HP yang dah rosak tu**

1 comment:

farhanna said...

congrats.. bestnyer dpt hdiah