Click Sini

Tuesday, October 11, 2011

Mahal Tak Semestinya Berkualiti

Assalam


Gambar pembuka bicara


Kurap ape ni??

Teruk nye



Sebelum Nazak


So barang mahal(mahal bagi aku) tak semestinye jugak berkualiti? Apa yang korang expect kalau beli barang branded (branded ke brand ni?wakaka). Harap dapat tahan lama ye tak? Ape orang kata alah membeli menang memakai tak gitu?Maaf bukan beli di pasar malam. Belian di salah satu butik so secara rasmin nye original la kan?

Usia kedua-dua nye tak sampai pon 2 tahun (sebenarnya 3 tahun tapi perap setahun untuk barang hantaran) tapi ape yang korang nampak?? Sedih kan rupenya...huhu

Sekarang da masuk store room sebab nampak nazak sangat. Nak bergaya pon jadi segan. Oleh sebab pemberian en suami (time tu boipren je) maka kita simpan la elok2. En suami da banned brand ni!!uhuk uhuk

**No more ? from him**

p/s:Maaf bukan entry show off..just nak meluah rasa tak puas hati jer

8 comments:

Ms SZ said...

kite pon bad experience dgn brand ni. huhuhu

fiszah_pjo said...

same la ngn sy..haritu beg hantaran jadi camtu la..sakt hati ..nak pakai pon tak sanggup..buat sakit mata je..huhu..beg yg lenjan hari2 g opis 3o hengget je, tak plak jadi camtu..adoi..

Luv like this.... said...

ms SZ-awk pon??huhu..sedey la!!klu perasan label kat dlm tu sume made in china kan?

fiszah_pjo-terbukti beg rm 30 lg tahan lasak kan?

afni+hafiz=dani said...

betul tu.sebab tu kdg2 dah x kuasa nak beli beg mahal. yang murah kalo hancur pun, bole ganti2..hehe

Aishah Rahim said...

Kita punya handbeg pon yang 20-30 hengget je tu. Paling mahal pon beg hantaran masa kahwin. Err, kita jenis lasak dan tak pandai melawa. Kalau kasi handbeg mahal pon tak guna. T__T

NURUL JAMIAN said...

betul tu farhana. nurul pun setuju mahal tak semestinya berkualiti. contoh jam hantaran pemberian saiful masa majlis kahwin kami dulu beli harga bukan main tp nak tahu sekarang jam tu dah hajap bebenor. kena air habis tali jam kembang.

aziyana said...

oowh beg brand ni xmerasa lg, sbb design die rock sngt..tp pernah pakai CR, cepat jugak koyak kain die..keismpulannya beli je la beg rege 20-30..pakai sekejap pun xralat sangat kalau rosak :0 plus ade can beli beg lain lg

zura bahrin said...

i like P/S u tu....

mhal x semestinye de quality...kite handbag yg branded de 1 je tu pn nk kene jg betul2 nk simpan pn kene bungkus dl br msuk almari...sekarang kite pakai je cap ayam je...lasak pn lasak...