Click Sini

Monday, May 30, 2011

Setengah Tahun Usia Nye

Assalam



Alhamdulilah....ari ni genap 6 bulan usia anak saya ni.






Aku dan en suami sangat-sangat bersyukur dengan hadiah dari ALLAH ni. Sepanjang 6 bulan usia Qaid di dunia, jarang la dia buat perangai y mencabar kesabaran kami. Syukur diberikan kesenangan oleh ALLAH.






Menjangkau usia 6 Bulan Qaid tengah struggle nak merangkak. 2 minggu dah dia merangakak tapi static je la. Belum dapat ke depan atau ke belakang. Mulut plak galak sebut abababa...amamama nan ado yerr. Memang Qaid bermulut riuh.






Aku dah start introduce solid food 2 minggu lepas sebab tengok dia macam ada potensi kelaparan. Pantang tengok orang makan, sedaya upaya dia pusing cube menghadap pinggan makanan tue, kesian plak jadi try bubur kosong dan habis licin pada sesi pertama...mama sukee!!!






**Okey Qaid...mama doakan awak sihat selalu, panjang umur dan jadi anak y soleh ye sayang..Mama and Papa luv u so much Qaid**







Qaid Dapat Present..hehe






6 comments:

rDnA said...

selmt ulangbulan ke-6 Qaid!!
nnt sure lg debab bila dh mkn solid food kan..
danial pun cam qaid suka kemam mulut camtu

aziyana said...

cepat qaid dpt merangkak..husna masih berat punggung..hahahaha
btw happy 6m old qaid

Luv like this.... said...

rdna-thank anty rdna...debab sikit2 xpe jgn obesiti plk...naya jer

yana-tgok gmbar husna da duduk??hehe...xpee esok lusa ada la tue

keem said...

apsal anak ko lagi comel dari ko.. keh keh keh,..,,, jgn marah yer... duk mana ye ko skrg... :)

mun said...

comel nye qaid.....geram mun tengok..bam bam yeee

Luv like this.... said...

keem-mulut xdok insuransk ke??ternyata la aku comel camtu dlu..hakhakhak

mun-maknye sendri lagi geram dgn ank dia..sian hari2 kena geget