Click Sini

Tuesday, March 22, 2011

Kecewa

As Salam

Ermm...sebelum aku berjinak2 denga dunia blogshop, aku kerap jugak la beli baju Qaid online. Aku memang suka beli romper je sebab senang la nak pakai dekat qaid pastu dia 1 pc baju je kan plus murah plak tu.

Sedikit kecewa bila barang sampai tapi baju macam ada stain/kotor-kotor camtu...sangat frust ok!!walaupon murah tapi sedikit sebanyak mengugat kepercayaan aku dalam beli-beli online ni.

Jadi bile aku sendiri dah ada blogshop ni, kalau bole nak sangat jaga hati customer. Setiap barang kalau bole detail checking supaya tak ada customer yang frust macam aku.. Insyallah

**Bende ni jadi last week camtu,baju-baju yang dah terlepas tu harap2 tak ada masalah la. Sudah blacklist itu blogshop/FB dia....tipu orang x baik wehhh**

2 comments:

Peri PiA said...

ade yg material dia dlm pic cantik,dah dpt nmpk lame/buruk

tu la risk shop online ni

mun said...

eh yeke..alaaaa br ader hati nak beli online....blogshop mn tue ek????bgth la supaya orang lain tak terkena..huhuhuuh