Click Sini

Thursday, February 17, 2011

Maajun Anggun Bistari

As Salam

Hari ni, semalam skip lunch sebab pagi da makan nasi lemak sambil ternak lemak lagi. Lepas makan risau kemain. Mase makan tak ingat pulak lemak2 yang bakal bermaharajarela dalam badan...haha!!gelak diri sendri okey

Aku dalam percubaan nak ambil ubat ni la kalau korang pernah dengar. Kalau ada sesiapa nak share dengan aku keberkesanan produk ni dialu2 kan. Apa yang pasti dari testimonial yang aku baca ubat@jamu ni boleh dikatakan 100% berjaya untuk fungsi family planning. Nanti ada masa aku citer lagi pasal produk ini okey. Tak mahal pon rm 15 je sebotol untuk sebulan.

**Kearah family planning yang sihat..wakaka**

3 comments:

mun said...

ubat ape eik???mun takleh buka la awk...hehehee...

NURUL said...

nurul lepas pantang pun mkn jamu lagi farhana

Luv like this.... said...

mun-tgok entry lg 1 okey..:)

nurul-jamu moden (kapsul) senang mkn tp klu y jenis serbuk ke ape2 y pelik tue x bes plk..huhu