Click Sini

Wednesday, November 10, 2010

Stroller Sweetcherry

Salam All

Preston Sweet chery Model S800

Macam berkenan plak dengan stroller ni. Brand sweet cheery. Kalau ikutkan hati mahu yang Quinny punya brand tue tapi bile tengok poket nipis maka mungkin ini yang jadi pilihan hati..ala-ala design quinny jadi la yek!!so plastic...hehe

Harga dia plak RM 369.00 dalam website sweet cherry ni plus F.O.C delivery charge dalam area Lembah Klang. Berat 8.8 kg saje. Ok la tue, tak ada berat sangat. So kalau jalan-jalan kat JJ ke mana-mana mall boleh la tengok dulu secara real. Nak pegang-pegang, try tolak-tolak and if okey saje baru beli. Kalau tak kita hold saje dulu.

Jom-jom tengok features model ini...

-Suitable from newborn to 4 years old
-Innovative design with anodized aluminium frame
-Multi-positions adjustable backrest
-Compact umbrella folding for easy storage
-5-points safety harness
-Lockable front swivel wheels with all round suspension
-One-step link brake system
-Removable hood
-Detachable bumper bar

**Harap harap baby suke...i suke sebab merah u**

10 comments:

♥ sha ♥ said...

sy dah tgk stroller nih. cantik gak. my hubby pun minat. tapinya newborn x suitable la yang. dah 3,4 bln baru bole pakai... tapi seat dia mmg besar and best compare ngan scr5 or 6

Luv like this.... said...

ala2...kuciwa jgk!!nmpk design sgt mnarik.mgkin beli dulu tngu baby bsr skit baru kasi duduk dlm tue...aci tak??hehe

nadeera said...

tapi for newborn dia baring jer kan..so mcm ok jer kot..heheh :-) kalau tak silap nie mcm ayra punyer jer..ayra punyer warna kelabu..

mun said...

cantik..saya pon berkenan yang dalam gambar tue..wana merah nampak menarik...ingt nak beli lagi satu stroller untuk mirza....tapi tuelah stroller yang ader tue pown ..kdg2 guna..kdg2 tak..coz ikut mood mirza nak duduk ke tak...klu tak asyik merengek jek mintak diangkat..nasib tak beli yang harga beriban-riban tue...kalau tak membazirla...

NURUL said...

nurul suka stroller color merah. tp maaf ye ana kalau ckp. dulu nurul mula2 beli sweet cherry tp tak tahan roda cpt senget dan bila tolak berat tak ringan. terpaksa nurul let go stroller sweet cherry raina kat mudah.com.

tu yg terpaksa nurul amik keputusan beli quinny zapp. Alhamdulilah lbh ringan dan mudah di bawa.

kalau nak cari sweetcherry ana amik yg jenis roda yg tahan lama sikit. rasanya ada.

Luv like this.... said...

nadeera-cam ayra punya??so ok tak stroller ni??betul la tue..dia ada 2 kaler merah n klabu..

mun-itu la y dok di debatkan suami biler sy tnjuk hrga quinny dgn dia..belum tentu baby nak dok lame dlm tue, kalau pesen y berdukong je mcm membzir plk beli y mhal2 tue.x tau la klu sok lusa dia ubah fikiran plk ke..hehe

Luv like this.... said...

NURUL-roda y tahan lama??camne plak tu nak tau tu??he he..btw nurul,mase nurul beli dulu y design camni ke??adik sy pon pkai SC tapi y biasa2 punya,4 roda..tu memang hancus la system roda dia smpai nek angin jgk la mnolak.penat tolak2 tpi jalan sekat2 pastu ke kiri ke kanan!!

nadeera said...

setakat nie ok..lagi pun depan tu leh cabut2..so kalau la emergency nak salin pampers,leh r guna..tapi cuma ruang simpanan tu la..sbb dia sgt besar..so nak letak dlm bonet keta mmg penuh r..hahahaah

Luv like this.... said...

owhh...cmtu ke!thx nad 4 sharing k..masih byk mase lagi 4 hunting n tngu sale2..mne tau kn ada rezeki dpt cik quinny..hehe!!

NURUL said...

farhana yg jenis 4 roda tu ana. mmg tak bagus roda dia. angin jer tau. tapi kalu 3 roda mcm dlm gmbr ni ok kot ana.