Click Sini

Friday, November 5, 2010

My Dear Warehouse Sale

Salam All

Cuti ari ni sempena Deepavali..kepada jiran sebelah menyebelah ni hepi deepavali okey. Jgn main mercun lagi ek malam ni..terkejut baby aku nak tido.

Okey...Last week kan aku ada p warehouse sale My Dear tu. So mari tgok apa y aku dapat grab ari tue walaupon penuh sesak, sakit perut laga-laga dengan mumy yang lain tapi bes tau.


Playpen ni Rm 100 jek...boleh lipat2 jd macam beg golf je size dia

FUBU soacks ni 10 pairs

Net ni Rm 10

Tilam N Comfter..2 set

Rocker Y Sweet...Rm 60 ok kot

Mahu let go y ini..Rm 120


So kalau dah kaler-kaler barang baby camni mesti korang boleh teka apa gender baby kan???he he....of kos la BABY B.O.Y


3D/4D scan mase 32 weeks...capture pakai hp saje


**Syukur Alhamdulilah**

7 comments:

aisha said...

Kita adalah sama dpt baby boy awak!tang baju awak x beli ke?

Luv like this.... said...

aisha-baju dah beli skit!!insyallah this week nak complete kan sume barang2 baby pastu dok diam2 kat umh dah...:)

NURUL said...

baby boy ye

.:Mrs. Engineer:. said...

uisy, byk gk borong kt warehouse my dear... :) disweek borong kt pureen warehouse plak eh...he3

Luv like this.... said...

Nurul-Hai lo...kt dapat boboy insyallah!!tp cuak jugak klu tetibe y kuar lain jantina nye..mne la tau kan,kuasa ALLAH.mase scan ritu nmpak alat sulit lelaki..harap2 betol la!!dah sopim sume kaler2 biru ijau oren

yanie-itu koje suami ku itu la..mula2 nak tgok2 jek sekali hambik jela time murah2 nie.sebelum2 ni pon memang dah ajk dia p window sopping, biar kasi dia tau sikit harga2 barang2 tu klu kat mall..hehe

nadeera said...

wah byknyer dah beli..heheh :-) suka2..

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

x sabar nak tggu baby kuar... RAsul iman kan... hahahaha.. nan kawen ngan cintha canduriii...