Click Sini

Thursday, November 4, 2010

DEMC @ KBMC

Salam All

Cepat-cepat pilih tempat bersalin y ditanggung sepenuhnya oleh company en suami. Terasa bertuah sungguh badan hamba apabila ada y sudi menaja untuk bersalin di Private Hospital walaupon hanya cover untuk bersalin secara Normal SAHAJA okey. Tapi masih bersyukur bukan.

Mari-mari kita tengok Hospital mane yang bes....


Darul Ehsan Medical Centre @DEMC
  • Terletak di Shah Alam..dekat sgt la dgn rumah
  • Delivery 4 normal pon 1.5k++, c-zer case up to 4-5k jugak
  • Hospital baru/selesa
  • Sesuai sangat la untuk emergency case


Kampung Baru Medical Centre @KBMC
  • Lokasi kl kampung Baru...sesak+jam
  • Delivery 4 normal 1-1.3k saje..murah sikit la.C-zer pon x mahal sgt.
  • Ward pon ok la aku tengok
  • Kurang sesuai la untuk emergency case sb jauh kan..

So...mane satu pilihan hati??Mane yang korang pilih kalau korang jadi aku...my choice adalah....dalam entry selepas ini okey.

**Nak Buat timbang-tara jap ekk**

7 comments:

Peri PiA said...

Al-Islam aka KBMC islamic..cuma sesak

ikut mane yg terdekat,mudah nak pegi ;)

Luv like this.... said...

Peri Pia-Lupa lak sudah tukar nama!!betul2..pilih islamic.

mun said...

wah bestnye awk...pilih jgn tak pilih...hehhee

fiszah_pjo said...

demc...my sis operate kt sana kos lebeh kurang 4k++
blik selesa sgt

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

alamak..bab2 bersalin..hehehhe tak ada pengalaman lagi nih...

Luv like this.... said...

mun-tgh pilih2 la nie!!wink wink

Fiszah-huhu...y lebih2 tu kena tambah duit sndri

yanie-xpee...nanti biler turn yanie senang, dah tau nak p mane!!

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

If you see I’m on the phone, kindly leave a note on my table or wait until I’m done. I just can focus to one thing only! Thank you.