Click Sini

Thursday, September 30, 2010

Hello.....:)

Salam All

he he...
*
*
he he
...
*
*
he he
...

Senyum2 kerang busuk sb rase malu blog terabai...Raye pon dah nak abis...selamat ari raye sume w/pon lewat tp msih syawal bukan??Raye aku bes gak la...mcm raye2 korang sume!!

Ok2, citer byk tp mls type (tu biasa la aku) tp y terkesan di hati adalah peristiwa semalam mase nak scan baby.Sebenarnye,1st melawat klinik tu dah rase hangin2 sb Doc lady ni cam kerek sgt wehh...x pee aku maafkn!!

Memandangkn en hus x dpt ikut scan maka xde plihan lain mlainkan klinik Doc kerek ni je y senang parking (aku slow skit bab parking2 nihh) maka terjah la ke klinik tu.10 mnit lps regster nama kena panggil msuk.

Aku try la nk borak2 dgn Doc kerek, huraikn sikit2 msalah pelik2 aku tp ternyata Doc kerek ni memang kerek...slumber je jawapan dia sume "tu u kena consult dgn Doc u"....panas telinge dgr nihh...abs awk ni bukan Doc ke???(tue dlm hati je la)

Salu p scan soklan ape y korang dok tnye???mesti lah cmni kn antaranye....

air ketuban sy ok ke??

uri saya ok ke??

2 soklan tu pon kedekut benar dia nak explain kt aku.jawab mcm x mau jawab!!Y hangin lagi,msuk2 je bilik dia trs je dia ckp kerapnye awak scan??awk ada kencing manis ke?serasa aku sebulan sekali ye aku scan...ish2 tobat la nak p situ lagi..

**Nak d/load gmbr terkini tp usb plk tah mne2..nanti2 la yea..peace**

5 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

kecoh nye doc tu...bknnye free g klinik die tu...ish3...ban tros je klinik tu... :)

Luv like this.... said...

Mrs eng-memang dah ban klinik tue..smpai ati dia kn wat sy cmtu..he he!!pehal sy touching plk??

sharEna said...

uuu wajah baru blog ini =)
hish..xyah g dah klinik yg doc hampeh tue. buat sakit hati jer. x concern lansong. paling x suke doc yg mcm tue. ingat xde tmpt lain ke kite leh pegi?? piiirahhhh...

Luv like this.... said...

sharena-bru skit tp tang header tue cmne nak kasi center yek??tulung2 lau tau..he he
memang2 dah x mau p ctu lg sb doc tu sgt annoying!!

k|ree said...

ada juga doktor camtue ye...huhuh...takpe, toksa la pegi jmpa doktor tue lagi...wat sakit hati je nnt... :)
takecare..