Click Sini

Saturday, August 21, 2010

Alahan...

Salam All

Salam ramadhan semua...:)Alhamdulilah masih gigih berpuasa bersama2 si kecik kat dalam.Sgt active yer kamu menendang2 kat dalam. Adakah sebab kamu lapar...adoiii :)

Syukur sgt2 mase awal kehamilan sampai la hari ni, x banyak sangat alahan y aku alami cume sakit pinggang tu agak kerap la. Then aku x bole baring2 sesuke hati lagi cam dulu2 atas simen ke, atas tikar ke even tilam y nipis tu pon boleh buat aku sakit pinggang.Bila time nak bangun, kena relax dulu 10-20 saat sebelum jalan..kalu tak terbonggok2 mcm nenek tua la aku berjalan tahan sakit.

Dan kalu korang nak tahu, alahan aku banyak di ambil alih oleh suami..he he!!series...awal2 dulu dia la y kerap demam2, kejap2 demam sampai la ni pon y salu sakit pale adalah dia...sian kan!!Tapi memang ade jugak kan kes2 camni...so sayang sila sabar okey :)


Dear Baby
Mlm tadi awak dah x malu2 dgn papa yer..
Papa dah caye y awk da tendang2..
Salu dia kate tu bunyi mama tarik nafas..
Smpai la mlm tadi dia dpt rase...
Suke hati dia tau...
Dgr tak pesan papa apa...
Papa ckp bb jgn nakal2 tau kt dlm tu..
Tp mama x kisah lerr...
Mama sonok awk tendang2...
Okey bb...salam
**Smpai cni dulu yerrr**

6 comments:

nurul aziyana said...

mmg mcm tu, kalu nk bangun tu kene relax dlu..samer la ngn yana time awal2 dlu..skrng ni nasib baik jarang2 dh rasa walau perut dh semakin besar..
apapun slamt mengharungi saat2 indah ini..

tEppEi@sharEna said...

seronok kan bile bb tendang. tetibe rase cam rindu lak nak ade bb dlm perot hihi...

tggula Naurah dh jejak 2-3 years. blh la tambah lg 1 hihi =p nk bb boy pulak. bisa?? =B

♥ dak pink said...

beznye dia, da nk dapat baby da =)

Luv like this.... said...

Yana-tu la kn!!time x tau dlu memang rase nk nangis jek bile nk bgun dri duduk...yana lagi bes bb dah nk kuar dah!!take care tau mummy

Luv like this.... said...

Cayelah pejam celik nt tau2 naurah da bsr jek...msti dia pon sonok nk dpt adik baru nt.

Nak boy???doa la byk2..he he!!bole ke?

Luv like this.... said...

Dak Pink-bes...nt awk pon cept2 tau..!!he he