Click Sini

Wednesday, July 21, 2010

Tentang Nama Anak

Salam All
Semakin hari semakin rajin mengupdate blog!!yehaa....tepuk untuk diri sendri okey.Di usia kandungan y baru nak cecah 4 bulan setengah, aku dan suami dah dok terpikir2 nama untuk bb kami ni. Ha ha...kata anak sendri tambah y sulong plak tu maka mama n papa dia dah decide la beberapa kata putus untuk nama bb..Sedikit excited plk.
Bile pk y nama nanti bakal di bin/binti kan dgn nama suami y sudah pon panjang berjela, maka nama ank nt pon pendek saje la yerr!!sian plk nanti dia nak tulis nama dlm kertas periksa..tp sebab mama dia tamak nak jugak nama 2 patah perkataan, redha jela yer anak..he he
Y gegirl akan diberi nama start M diikuti K, ikut nama suami dan boy plak akan start dari F sempena nama mama dia. Kekadang awal2 ni plan la nama tu, nama ni tp esok biler jmpe nama y cntik, mksud y baik msti bertukar punya la...tahu dah diriku selalu begitu.
**Sedang gigih goggle nama2 y bermaksud baik**

2 comments:

fikaryna said...

ryna baru 6 minggu..pun excited google nama..haha..

Luv like this.... said...

mestiiiii xcited...rzeki ALLAH kn ryna!!nanti share name2 y bes k :)