Click Sini

Tuesday, July 20, 2010

Errrmm....

Salam All
Tetibe ari ni rase rindu sgt2 kat baby...he he! Sepatutnye memang dah time2 checkup n scanning tp oleh kerana Doc Lelaki plak y bertugas segan la i nak tunjuk perut. Dgn Doc pompuan pon i malu2 kucing, ni kan pulk lain jantina nye.
Ok..aku decide utk teruskan saje checkup di KK kerana kualiti nye mgkin.Tp sila la jangan nengeluh yer kalu terpakse bertapa dekat KK tu lame2.Tak sanggup plak nak p check di dua klinik.Penat asik kena p kencing....amik darah lagi dgn pelbagai variasi ubat. Nanti aku plak y pening x tau nak telan y mane 1. Sekarang berada di mngu y kelapan belas @ 4 bulan lebih cmtu. Perut masih x bape nak menonjol esp klu pkai baju kurung, masih boleh dihide lagi.Bos aku y laki2 ni pon sume masih tertipu dgn pengakuan masih berbadan satu....like :)
**Apelah y Baby tengah buat tu yerrrr....lots of luv from us baby :)**
p/s: Nape rase sedih plk...?

2 comments:

fikaryna said...

rynabelum p buat buku merah..dia cek apa yer?

Luv like this.... said...

Ryna-mase 1 time buat bku tu dia cek cam biasa la berat,darah.tinggi, cek urine. Pastu nt ade la dia tnye2 skit psl background diri kita,gji la dgn suami punya detail jugak.makesure dtg bwk sijil nikah dgn contoh bil api @ air utk cnfirm alamat.tu jela rasenya...he he

Hepi sgt dgr Ryna pon dah nk jd mumy jgak...:)