Click Sini

Thursday, July 1, 2010

Entry 100 dan 8 Tahun

Salam All


Meraikn entry ke seratus hari ni. Berblogging hampir 2 tahun tp biasa la kan, blog selalu terabai maka kuantiti pengeluaran adalah sangat tidak memberangsangkn. Lebih suka baca dari menulis..yep!itulah aku :)


Permulaan blogging adalah pengaruh dari blogger tegar Xeaa dengan blog ternakanya y sangat sangat membantu aku mengenali serta link dengan para bride 2 be (pada waktu itu lah). Saban hari aktiviti blog walking tidak pernah aku tinggalkan.Waktu itu, semangat dan kualiti menulis masih seperti di tahap kanak kanak pra sekolah.Walaupon B.Melayu SPM mendapat keputusan y cemerlang tp iya nye sangat berbeza dengan penulisan tanpa format di blog. Sangat berbeza bila kita menceritakan detik detik kehidupan kita. Kirenya macam diari maya, aku pilih untuk menceritakan realiti sebenar kehidupan aku dari menulis realiti kehidupan orang lain atau mengcopy paste pengalaman hidup orang lain lantas jadikan iya satu tajuk y konon kononye berlaku dalam kehidupan harian aku..tidak pernah berlaku sama sekali.Blog aku adakalanye lebih kepada rasa amarah y aku pendam, y aku tak boleh luahkan kepada sesiapa. Selalunye ape y aku tak puashati akan aku huraikan dalam blog.Lebih baik bukan?


Untuk itu,sesiapa y pernah singgah disini, ribuan terima kasih aku ucapkan.Yang pernah meningalkan jejak disini, terima kasih daun keladi, nanti nanti singgah lagi.Sekiranya ada salah silap dalam penulisan aku yang carca marba ni atau pon jejak jejak y pernah aku tinggalkan di blog korang harap dimaafkn ya!!Aku senang menjadi rakan rakan maya kalian.Terima kasih banyak banyak...:)


**Arini juga aku menyambut ulangtahun perkenalan kami yang ke 8 tahun. Semoga diberkati Allah selalu hendaknya..amin**


3 comments:

amElyn said...

hi dear!
im bloghopping n i just found ur blog.meh la singgah n share some info or any tips on wedding preparation eh!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
im following u btw~
kip in touch yah!!

p/s : congrats!! da nak dpt baby! hehee, hope baby nanti sehat comel2 n gebusss! =)

Luv like this.... said...

Hai Amelyn..

Will flow u jugak n singgah ur blog.Thank also 4 the wishes..:)

amElyn said...

hehee.
thanks dear for dropping by!
nasib baik u tinggalkan jejak, kalau tak susah nak carik balik..hehee
=)