Click Sini

Monday, May 24, 2010

Si pemaleh..:)

Salam All

Waaa...lame nye x hapdet blog!!cett

Ok2..si pemalas ni sgt2 mls nk hapdet!!pinjam idea2 dan kerajinan korang jap bole?sungguh aku respect dgn korang y rajin hapdet blog hari2.So aku pon ada la bahan pembacaan sikit dekat ofis dikala ngantuk..terima kasih yerr!!


**sehingga bertemu di lain entri...(sungguhpon aku mls hapdet, tp aku selalu berjalan2 ke blog kawan2 lain yerrr).Pada y dah selamat berkahwin tu 'selamat pengantin baru' ek, bakal2 ibu sekalian, take care okeeehh...daaaa dulu**

4 comments:

~ Hariza ~ said...

saya terasa.. :P
situasi kita sama..
tiap2 ari tggu org lain update..tp blog sendiri terabai..

Luv like this.... said...

iza-
setuju..kekadang tu smpai 2-3 kali ulang2 p blog org lain!!ish2...x patut

keem...... Jalanku masih panjang said...

suka baca.. malas menulis.. ehhehe
itu lah blogger. ehehhe

Luv like this.... said...

hakim-
hurrmmm...lame x mai cni!!tu la realiti nye hakim si bloger y x tegar cam aku!!hu hu hu...