Click Sini

Thursday, April 15, 2010

Suami Saya...

Salam All

Hurm..sy x perasan tentang msalah periode ni smpai en Hasben y tnye smlm pg

en hasben : Awk x uzur lg ke?

aku : lom!lmbt kot..perubahan hormon

en hasben : x mau p check??tah2...he he!(gelak cam org gatai)

aku : Blurr jap...pandai2 jek awk!*sigh*

Sbenarnye dah pena wat 1st test kt klinik tp -ve!so aku x bape yakin la nk wat second test.Kekadang mcm ada sign2 morningsickness tu.Harus ke p wat test lagi??xpe ptg ni kt try sendri.Betul ke time terbaik nak cek mase awal pg??Sbnarnye x bape nak ready lagi,rase mcm baru jek lg! tp en hasben tu suke sgt dgn kanak2.

Mlm ni en hasben ade selection bowling!Main dekat ENDAH Parade.Ahad lepas ade tournament inter Dpt.En Hasben dpt no 1.1st game dia memang hncus sgt, x smpai seratus pon pin.Gara2 kena hina dgn pegawai dia, dia bangkit scnd game smpai 5 kali strike berturut2.Tu la,kekadang kita ni bila ade rase terancam,terhina baru nk buat sungguh2 kan.

**Nt sy khabarkn result checking tu yek**

3 comments:

~ Hariza ~ said...

a'ah..better test masa awal pagi..
means, kita nyer 1st urine utk hari tu..sbb hcg tgh tinggi, so result hampir 90% tepat..

*org lelaki selalu camtu..hehe..suka wat gelak jahat klu pusingan period kita lmbt.. :P kita pulak cam nak taknak je amik tau sbb takut bg harapan..

Ija1202 said...

semoga ianya berita gembira :)

fikaryna said...

jgn lupa kabo kan..nak share gak berita gumbira..huhu..