Click Sini

Thursday, May 28, 2009

Nak terus ke hold dulu???kalu korang......?

Kompem.....mjlis aku myb tangguh!huhu...en bob kena wat operation selasa ni.kalau korang nak gak ke trus kn atau pon hold dulu...aku buntu ni!!x tegar plak aku nak wat mjlis bile terkenang kn bakal 2nang y dok melepek kesakitan

6 comments:

fara said...

majlis tunang kn u? hmm if im at ur shoes, i rela postpone. mcm mane nk hepi2 bile si dia cmtu..

apepn, u pk baik2.keputusan kt tgn u.i doakn semoga semuanya baik2 belaka

farhanna said...

rs biar hold dlu.. bg dia chat~

ღnFashyaღ said...

en bob sakit ape farah??
kalau fashya, maybe majlis pertunangan tu baik ditruskan, sebab xmelibatkan diekan untuk hadir ke majlis....bukan ape, sebab farah pon dah wat preparation..untuk majlis sanding, tangguhkan pon xpe...sampai die btol2 sihat...ape pon, fashya doakan en bob sihat ye...n jangan sedih2

Jiha.... said...

hmmm i think should hold dulu...hati u mesti tak tenang on that day since tunang saket kan...family sure faham...

take care

Luv like this.... said...

fara ~ i do think the same way..sure muke kelat jek klu i trskn kn gak


farhhana ~ x smpai hati kn klu nk wat gak

fasyha ~ xde la siyes dia.mula doc suspek ketumbuhn p bile da scan sume ade urat kt lutut y putus n tisu lutut koyak rabak..smpai permukaan lutut tu da haus da..x bape bhaya tp klu dibiarkn jek bole parah!date plak x bole rev sb doc memang suh buat cepat..

Jiha ~ yer..sure x tenang la..mne leh nak tenang dok igt org y dok kat ward tu.


**kata org kn susah same dipikul...senang same dijinjingkn
cubit peha kanan, peha kiri pon terasa kan..**

~ Hariza ~ said...

iza pun rasa better tangguhkan dulu..tunggu en bob ok..dia pun msti nak dtg kan time korang btunang..klu teruskan jugak majlis ni, sian dia..farah pun tak selesa..

moga en bob cpt sembuh..kdg2 walaupun dia cuma demam je, kita dah naik risau..apatah lagi melibatkan operation camni..huhu..