Click Sini

Thursday, March 14, 2013

Shawl Yunalis 2 Dalam 1

Assalam

Kalau da nama penjual tudung tu tak sah la kan kalau tuan empunya tak ambik stock untuk diri sendiri..Tak menyempat basuh terus pakai je pagi ni.....
sila jangan tiru perbuatan ini.....haha

Tudung ni memang agak mendapat sambutan jugak..alhamdulilah. Kita sendiri nak repeat order hari ni untuk diri sendiri. Siapa nak join order bole PM kita dekat FB atau carik page Koleksi Hana. Kalau beli banyak nanti dapat jugak diskaun sikit.

Tapi kan ade la kisah hari ni...bile da pakai tudung fesyen lain sikit jer ade la plak suara2 sumbang mambang.  Dikatanye kita ni artis..nak mintak sign lagi katenya. Meh sini aku sign kat muka hang. Perli la tue...

Jangan muntah hijau nengok gambar kita. Abaikan muka poyos dan suasan toilet gitu. Nak snap kat ofis CCTV melambak setiap penjuru. Tak pasal2 plak nanti dapat memo



Pagi tadi kita pakai la camni. Saje la kan nak try tudung baru....

Lepas beberapa jam nak jadi style gini pulok lepas ade suara mambang berbunyi..layan jela


Bestnye shawl Yunalis ni...2 dalam 1. Tak rugi beli. Kalau ade yang nak beli bole search page Koleksi hana. Ada macam-macam warna dan harga pon mampu milik

** Da search jang lupe like koleksi hana tau**

2 comments:

NURUL JAMIAN said...

eh macam mana tu? puas aku belek gambar tu cantiklah beb

Peri PiA said...

lovely ;)