Click Sini

Thursday, May 3, 2012

Down

Assalam

Alhamdulilah stock tudung chiffon 3 layer tu berbaki sikit saja lagi. Aku seronok berniaga. Lagi2 kalau stock abis licin. Kalau tak habis pon nak buat camne. Katanye berniaga kan. Kalau tudung bole la pakai sendiri. Kalau baju bb Qaid bole pakai.

Tapi dalam seronok tu ada jugak mata-mata cemburu, hati yang penuh hasad dengki. Tolong bole..jangan suka down kan orang. Lagi2 awak tu dah macam kawan2 saya. Patut awak support, bagi motivasi ke. Ini tak, tak habis2 bagi semnagat negatif.

Tak kisah la..janji en suami sokong saya. Thanks en suami

**Tak faham orang keliling nih**


5 comments:

Shu @ Mrs. Hamid said...

Fahana, jangan kalah dengan kata2 negatif orang, tapi jadikan ia pembakar semangat untuk kita lebih berjaya.

MyRule said...

Abaikan je la.. :)

Mrs Nageb said...

anggap tuh sebagai semangat untuk terus maju :)

wanie said...

sy suka tengok kawan-kawan berniaga.. pun apa, klu nak beli barang yg comel n lawa2 suh kawan simpankan stok... klu nak beli kat kedai.. 'siapa cepat dia dpt'... belum tentu lagi dpt yg comel2 n cantik...

abaikan je... mereka jelous dgn rezeki fahana..sy doakan rezeki fahana murah.. AMIN

Peri PiA said...

sabar byk2,btl asal kan suami sentiasa sokong kita