Click Sini

Friday, April 6, 2012

Potluck Blogger..Esok





Kalau jumpe budak kecil yang jalan2 bawak ball tula Qaid Rizqi ok. Ini gambar dia.


Wajib bawak ball sebab tak mahu dia rebut ball budak lain..cara rebut dia ganas wehh. Kita mintak maaf dulu banyak2 kot esok ada la yang kena cepuk dengan Qaid nih. Ehh..Anak2 esok pakai T-shirt blogger ke?



Ini pulak mak Qaid. Sila jangan pura-pura tak kenal ok. Tak pernah upload gambar diri sendiri sebesar2 alam gitu.Saya orang baru nak join program Ukhwah Blogger. Saya pendiam tapi kalau dah panas enjin bole jugak borak-borak.

Tapi esok memang berkejar-kejar sikit sebab balik keje pukul 1 and terus laju-laju ke Tasik Shah Alam. Qaid kena siap2 dari rumah BS. Aku spray minyak wangi sebotol. Tak sempat kot nak blik rumah mandi manda bagai.

**Jumpa esok kawan2...and again korang nak air ape eh?Sunquick ok ker?**

7 comments:

Ana Lyana said...

tak dapat jumpa...:(

btq, enjoy ya..

Anonymous said...

ala kolo tidak leh jumpa Ammar Rizqi..Qaid suka ball ke??wahh sama gak ngan ammar..:)(evyn)

MyRule said...

ammar pun suka ball and ganas ;)

mamaelly said...

kita jumpa esok eh.. kalau nampak elly dulu tegur tau...(maluuu)

mun said...

tak penah berkesempatan lagi nak join..esok keje pulak tue...huhuhu

nadeera said...

ehem2..kamu sudah lupakah?kamu pernah jumpa saya :-)

Dayu said...

esok harap2 kau kenal aku lagi farah
sebab aku dah mengembang secara maksima (: