Click Sini

Thursday, February 16, 2012

Nak Invest Dalam Perniagaan Coolblog

Assalam

Malam tadi mimpi jadi orang kaya sebab bukak kiosk Coolblog. Mimpi memang macam realiti tak tipu siap drive my WHITE FORTE idaman hati lagi kat dalam mimpi tu.Aduhai..sedap betol mimpi tu.

Bangun-bangun tido terpisat-pisat sambil senyum sorang-sorang..hehe!! Mimpi jer rupenya :)

So pagi ni gigih ler aku masuk web coolblog and search Business Opportunities dia. Ingat kot kalau mampu bole gak la merealisasikan impian hati. Nampak kiosk dia ala-ala comel pastu jual air je, mungkin modal so-so jer.



Tapi geget jari jela tengok 6 angka tu. Pusing kepala nak cari duit sebanyak itu.


Related mimpi malam tadi mungkin sebab aku sambil minum coolblog sambil terbayang-bayang FORTE putih kot. Tu jadi mimpi indah terus malam tadi.

**Siapa ada capital bole la survey. Bole jadi bos sendri. Jangan sangka jual air modal rendah eh temanya**

3 comments:

sha said...

best tuh kalau ada bisnes camtu kan. tapi mmg kena berangan dulu farah, kalo takde impian camne mimpi nak jadi nyata, kan kan? haha

Luv like this.... said...

sokong sgt lerr..hehe!!x berangan mne nak jadi impian kan!!hiksss

Peri PiA said...

mane tau,blh jadi nyatasesuai sgt blogger ade coolblog hehe.Amin
:),suke gak CB ni