Click Sini

Tuesday, October 4, 2011

Kain Shantung Sulam Reben Saya

Assalam




My kain sulam reben shantung yang berjaya di rebut di FB Puan Hana.Syok owh main rebut2 and last dapat la kain kuning ni. Ni pon antara last piece kot yang orang tak bape nak berkenan sangt kan..kuning kan?

Asala nye nak beli untuk pakai wedding cousin tapi da terlambat pulak jadinya hentam saje la buat pakai orang lain kawen esok. kat area umah tu rasanya ada 2-3 bakal pengantin so bole le gaya2 g umh dorang..hiksss

4 comments:

aziyana said...

eh dayu pun buat entry same..popular betul kain ni ye

Dayu said...

kan..kn..seronok rebut2
pastu kalau tak dapat.. frust
rasa nak nangis depan laptop (:

Mrs.aisheiteru said...

bleh pakai dgn tudung fareeda..hehe

Luv like this.... said...

yana-entry terhasil lps baca citer dayu.awalnyr nak kredit name dayu tapi lupe plk..hehe

dayu-btol2..rasa x tenteram kejap..haha

MA-kih kih..fareeda yerp!!