Click Sini

Thursday, October 20, 2011

Demam Pavlova

Assalam


Demam Pavlova di sana sini. Dengan berbesar hati aku menayangkan gambar pavlova hasil buatan tangan sediri. Selepas asik dok view blog orang lain tayang pavlova dorang hati pon bagai tercarik-carik nak mencuba.

Series kesedapan tak terjangkau dek akal..wakaka!!ayat skema betul...yelah kan sendri buat memang la rasa sedap dia berganda-ganda kan? 1st itme makan aritu sesuap je sebab nengok cousin buat sikit. Malu lah kan nak makan banyak-banyak. Malam haritu bersudu-sudu aku makan.

Rasa dia ranggup-ranggup tang luar. Biler sampai isi dalam dia tu lemak lembut berkrim campur lagi whipp cream mana nye tak sedap kan. Strawbery lagi penambah sedap cuma aku kalah dengan kemanisan dia. Aku terpaksa makan bersulam air. Next time nak buat kena kurangkan sikit sukatan gula tu.

**Korang semua kena try tau pastu cara dia pon senang sangat**

3 comments:

rDnA said...

Nak try gak ni

fikaryna said...

dear..naseb x peknen..hehehe..

terliur gak..:)

aziyana said...

same ar, nk kurangkan gula untuk 2nd attempt