Click Sini

Wednesday, August 3, 2011

Program Diet Ramadhan Sendri

Assalam

Salam ramadhan semua. Semoga ramadhan kali ni lebih baik dari tahun-tahun yang lepas..Insyallah.Aku awal-awal bendera jopun dah berkibar. Berita baiknye tak jadi la aku 'momy to be' lagi sekali. Syukur..Allah maha mengetahui segalanye.

Nak meratib pilu ni kawan-kawan. Aritukan aku join Program Diet 50 Hari (PD50H) y dah habis tu pastu ingat nye nak le sambung ke Program Diet Ramadhan (PDR) anjuran K.Zel tapi tula, tak ada rezeki nak join. 1st step dah buat second step n next tak follow. Silap sendiri tak alert kan.

Apepon aku try jugak follow rakan-rakan yang join PDR. Cuma tak tahu berjaya ke tak la. PD50H ari tu seronok ada kawan-kawan. Ada motivasi sikit tapi ni diet sorang-sorang aku x jamin la bole berjaya.



Berat pada 1 ramadhan

Aku mempertaruhkan berat ni. Kalau join PD50H aritu dapat jugak kurang 2kg dalam masa 50 hari. So aku decide nak teruskan jugak berdiet walaupon sorang-sorang..ayat sedey jerr!!Tapi percaya la berdiet sendri tanpa rakan-rakan macam mustahil je misi nak berjaya tau.

**So kawan-kawan wish me luck ok...i suke ada orang da notice i kurus. Citer selanjutnye di next entry ok**

5 comments:

Anah said...

Good luck Farhana, sy diet gak sama2 ngan suami..cabaran nak pakai balik baju2 lama yg br pkai 2-3 kali=)

mun said...

semoga berjaya awak......nanti berjaya bolehlah pakai lawa2 time raya yeee....

.:Mrs. Engineer:. said...

sy pun tgh diet gk...uhu

PutriesNoora said...

hye,i baru follow sini,do follow me back ya,nway good luck!nak diet gak ni..hehehe=)

Luv like this.... said...

anah-suami pon ikut diet??syok la cmni..ada pembajar semngt

mun-tq2 tp x tau tahun biler baru dpt pkai cntik2 tu

yanie-jom sesame..cayok2

putries-hello dear...will flow u back..jom sesame diet