Click Sini

Monday, June 13, 2011

Update Latest Weight-PD50H

Assalam

Gambar timbangan terkini, location penimbang Giant Kemuning Utama

1st time reveal berat sendiri di public..giler tak malu!! Rasa macam nak sorok muke dalam selimut tau tapi think + la kan...kalau tak camne nak kurus sikit. Tujuan utama masuk pon bukan la kurus macam supermodel, kire kalau dapat kurang beberape kg kan ke bagus. Target aku dalam 5kg je dulu tapi dah sms hubby camni...

Aku : Baru sehari dah kelaparan camne la nak teruskan 49 hari ni..huhu

Hubby reply : ala awak ni..sian orang tgok awk!!tak payah masuk contest tu la!!awk gemuk lagi orang sayang.....wek wek

So sweet la u hubby but so sory la yer sayang..sekarang u cakap mungkin la aku percaya 'sayang' cube tengok sepuluh tahun akan datang..tah2 dah pasang cawagan lain (mintak jauh). Sebab musabab bini tak pandai jaga badan!! Tak ke haru biru aku nanti..haha


**Fuhh..bole ke ni**

5 comments:

sharEna said...

hik hik..lebih kurang ngan saye jer...hehehe =p

Peri PiA said...

ciayok2!

-yani- said...

sy dh tak larat nak turunkan berat badan..huhu..sy suh suami redha ajelah :)

Ayuraza said...

yang macam aku nak gemok pulak..mari kita share lemak korang tu...hehe :P

Luv like this.... said...

ena-wah same kerr??hehe

pia-tq

yani-kt pon tkut kelaut jerr

ayu-klu bole share..udah kuberi semua lemak2 degil ni!!syuhhh jauh2 dari badan aku :)