Click Sini

Monday, June 20, 2011

Memoir Rambut Qaid

Assalam

Adegan sebabak sebelum Qaid botak..Jom layan picture y super duper basi. Ini pon korek-korek dalam hp sekali jumpa daa...maka di share ke sini lerr!!

Si Bolat..muka redha jerr

Sebelum kena tarah habis

Pakcik gunting rambut y sgt sporting

Pakcik Rehan tu baik sangat...Dia la y suruh amik gambar ni buat kenangan.

Ni gambar-gambar terakhir sebelom Qaid botak. Kedai gunting rambut ni dekat Pekan Alor Gajah. Murah ok klu gunting dengan dia..Rm 4 hengeet jerr. Tapi untuk Qaid Pakcik ni sedekah jer sebab 1st customer katenya.

Aku budget2 sedey la time tu..yela kan sayang okey dengan rambut pacak2 Qaid tu tapi rambut tu elok katenya dibuang so saya y menurut perintah je la.

**Sungguh lain muke Qaid dulu**

2 comments:

NURUL JAMIAN said...

gunting rambut ye

Luv like this.... said...

a'ah nurul...lepas aqiqah aritu