Click Sini

Tuesday, May 31, 2011

Plygym...Masih Layak Ke?

Assalam

Masih layak ke untuk baby Qaid?




At 1st nak beli tapi tak ada stock pulak. Pastu biler ada stock aku pulak y tak ade wet nye..hehe!!Walhal tak ada la mahal sangat..RM 79.90 jer.

Tertarik dengan ini..RM 79.90


**Layak ke tak?layak ke tak?**





Assalam

3 comments:

~ iza ~ said...

boleh je farah..haziq pun dapat playgym ni masa umur 5 bulan setengah..even mcm dah lewat nak belikan, tp berbaloi sbb haziq suka..

zuriani said...

hee.. sy pun mcm nak beli, tp sama cam awak, terfikir ke membazir tak beli utk baby 5bulan..

Luv like this.... said...

iza-qaid dah pndi move dpn blkng, da nak merangkak tpi mcm nak duduk pon ade..so en hus kate bek bli walker jer..tkut plygm tu nanti musnah dikerjakan qaid!!hehe

zuriani-kesian kita kan??terlambat..haha