Click Sini

Saturday, March 12, 2011

Blogshop???

As Salam

Selamat hari sabtu semua...aku cuti,korang cuti tak?hehe

Aku sekarang boleh tahan jugak la rajin membeli online barang2 Qaid. Tak tahan mata tengok koleksi dorang yang comel2 belaka. Tak kira la dalam blogspot ke, FB ke asal berkenan di hati terus isi order form. Senang kan...lagi satu yang aku perhati barang adalah sedikit murah dari yang jual di kedai. Dari apa yang aku perhati la...kuasa membeli di tangan kita kan??

Dari situ la inspirasi bermula..apa salah nye kan kalau buat bisnes online. Sumpah tak ada niat nak mencantas blogshop kawan yang dah sedia ada, aku cuma carik peluang untuk membuat sesuatu yang boleh aku banggakan..hehe.

Aku memang suka beli romper untuk qaid, jadinye aku cadang nak carik koleksi romper untuk dimuatkan dalam blogshop aku nanti.Baju jenis romper/jumper senang sebenarnya untuk aku sebab dia 1 pc baju.Dengan mesin basuh y tengah merajuk sekarang ni, baju 2 pcs qaid adalah setinggi gunug everest untuk dibasuh. So far ape yang aku dah iklan dekat side blog tu jela koleksi yang ada dulu. Sedang tunggu barang2 yang lain sampai.

**Harap korang2 semua support niat murni ku ini kawan....nantikan blogshop aku nanti yerr**

No comments: