Click Sini

Monday, February 21, 2011

SEDIH

As Salam

Hari ini hari SENTAP sehari...

Dah biasa jadi Queen kat ofis ni, tetibe cik adik y ganti aku mase cuti maternity haritu di serap msuk kat dpt aku. Ok fine..x kisah la kan nak masuk berapa ratus orng pon tapi yang tak best nye dia macam hover2 amik keje y major while aku cam jadi assitant dia plak..to be exact of kos la bukan dia y bagi2 kan tugas, mesti la bos aku kan!!Ok bos..xpe, aku ku kenang selamanye2.Ni lah dia kacang lupakan kulit!!

**Sekian...ni y tiba2 rase na resign jap**

3 comments:

mun said...

wahh siannya kamu....memang seperi kacang lupakan kulit....

Cik Shu said...

jangan la fikir macam tu. Mana tau bos tak nak bebankan fahana sebab baru balik cuti bersalin.

♥ Fasha ♥ said...

eh dah masuk keje? rasa mcm kejap je kan masa berpantang tu..