Click Sini

Friday, November 19, 2010

Tajuk=Tak Ada



Salam Hari Jumaat...:)



Ari jumaat ni rasa sakit hati dengan semua orang. Pantang ada orang salah cakap sikit, mula la aku tarik muka 16 aku. Sape berani main gurau-gurau dengan aku pasti sakit hati balik. Aku pon tak tau nape emo-emo arini.






Selalu terapi terbaik adalah......

*

*

*

*

*



Rindu dia banyaaakkkkk..:)



**Tengok gambar dia banyak2 kali nescaya hilang segala kerunsingan hati**


9 comments:

sharEna said...

tomeynye baby dlm perut tueeee....=)

» NAJA « said...

ikut muka sapa ni...baby boy kan.dia kuat menendang setempat tak?

fikaryna said...

alahai..comei sggh anak 2..moga dua2 sihat ajer..

nurul aziyana said...

BOY KE GIRL NI?

Luv like this.... said...

sharena-gmbar dlm perut...sok dah kluar lain plk upenya

Yana-insyallah boy...scan ritu nmpk bird dia

Luv like this.... said...

naja-a'ah...btol2!!dia byk tendang setempat jek

Fikaryna-tenkiu!!awk pon take care okey :)

My Little Diary said...

jn marah2... jgn salu tarik muka... baby dlm tu kena jaga... huhu

.:Mrs. Engineer:. said...

waaa...sy pn x sabo nk wt 3d scan...time dh 7bulan nnt br nk wt... :)

Luv like this.... said...

Little Diary-X marah2 lagi...nak try cool jek!!x mau baby kuar nanti masam cam asam boi

Yanie-tu la yanie!!buat tau..bole simpn wat kenangan pastu dah bsr nanti bole tnjuk kat dia :)