Click Sini

Wednesday, October 6, 2010

29 Weeks ++

Salam All





Mari scroll ke bawah


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*




Tgok tue...dah 29 weeks ++ tp aku beserta en suami slumber badak dinasour x wat prepration tok sambut orang baru...series!!x tipu..hatta sepasang baju tok baby pon x carik lagi.

Bukan bermakna tak xcited @ x gembira nak dapat baby tp sila salahkn en suami sy yer sb dia la y suke tangguh2 urusan sopping baby nie.Ni ayt dia tiap kali aku tanya okey..

aku : awk biler nk start sopping?(mase 5 bulan)

en suami: awal lagi nie

aku :dah bole start kot sopping nie?(mase 6 bulan msuk 7 bulan)

en suami : bole ke sopping dah??kakak2 kat ofs orang ckp jgn sopping awal2..last mnit skit pon xpe

Aku adalah bengang dgn jawapan en suami...dia jnji pas detail scan 3D/4D trs p sopping utk anak sayang dia nih.Dah dpt appoitment dgn Vision Colleage pada 20/10/2010 (cntik plak date ni) pukul 4 ptg.Ramai juga di kalangan blogger y pergi sane utk wat scan n sgt2 puas ati.

So baby...dont blame us okey!!Harap2 tiba hari nanti awk bg kerjasama yer mase scan tue, bole la mumy p sopping samada nk beli kaler pink @ biru yerr..nt awk jgn malu2 okey dan kami x sabar okey nak tgok awk y sgt active kat dlm tue.

**Mood --->sgt tak sabar tngu 20/10/2010**


10 comments:

sharEna said...

bestnya buat 3D..kite dulu mase nk buat appmnt. kt VC tu, tibe turn kite bb dh besar sgt. so xleh nk buat huhu.

better soping skrg. nnti makin lame kite makin x larat nk bergerak. badan makin berat kan. beli online pon boleh =)

Luv like this.... said...

tu la..dah berbuih2 mlut ckp psl ni!!ada emergency case nt dia jgak y susah kn..:)

k|ree said...

kiree pun dah start juga...tapi,macam byk giler rasa kena beli...ye la...baru beli tuala je...hahaha...ada la brg kecil yg lain...tp,bila tgk list perlu beli...warghh...byk lagi...skng nie pun,kiree tak leh jln lama sgt...jadi, mmg perlu beli sebelum cecah 8bln...

♥ dak pink said...

kejap je kan dah 29 wiks++

=)

ai baru je 8wiks++

Luv like this.... said...

k|ree-memang byk nk kena prepare!!lau x larat mari kt sopping online..:)

keem said...

susah2 sangat minta je duit kat en suami, gi beli sendiri.. huhuhuhu
kim salam manje kat bob,, selamat hari raya

Luv like this.... said...

dak pink-he he..terasa kejap je mse berlalu!!lagi 2 bln klu di izin ALLAH smpai la dia dkt dunia.

Luv like this.... said...

keem-mne boleh!!msti dia nk rase experiance sopping2 baju tok ank dia!!
wasalam en akeem...

aisha said...

hehhe..rajin2 la update blog..slalu silent reader je..kita sama la masuk 29 weeks dah.. wah, terror nyer tak beli apa2 lagik? bukan apa..takut nanti terkejut bila nak bayar bila beli semua benda skali gus.. at least beli skit2, tak nampak sgt pengeluaran duit nyer tuh..kalu awak masih cergas mergas takpe.. makin lama badan makin berat.. belum kira kaki bengkak cam gajah..pastu nak menelek, memilih barang bukan sekejap..belum kira rambang mata..heheh..mcm kita ni, jalan jer dah kena asma..camne nak sopping..nasib dah ada kaut skit2 time sale dulu...

Luv like this.... said...

aisha-he he...insyallah!!masih larat kut nk bersopping sikit2 lgpon peruntukan tok bb memang dah simpan awal2!!neway tq yer sudi drop comment kat cni..:)